P, Sint-Pauwels badkamer

De oude badkamer werd gesloopt en opnieuw opgebouwd.
Op de vloer brachten we allereerst een nieuwe strijkvloer of chape aan. De wanden werden bezet in watervaste cementering en de dagkanten uitgeplaat.

Op de vloer en wanden plaatsten we Kerlite Buxy Cendre 100x100x0,35.
Door de tegel zowel op wand als vloer te plaatsen, oogt het geheel rustig.
Een vrijstaand bad, prachtig zwart kraanwerk en een warm houtskleurig meubel maken het plaatje af. Het meubel werd volledig op maat gemaakt, alsook de spiegel. De kast boven het toilet is ook maatwerk en biedt extra opbergruimte.

Een complete badkamerrenovatie dus!

VMDS, Stekene keuken

Parket heeft een warme uitstraling. Echter is dat niet zo onderhoudsvriendelijk, zeker niet in de keuken. Kies daarom voor een keramische parkettegels. Deze is nauwelijks van het echte te onderscheiden.

Als spantwand koos de klant voor Marokkaanse tegels, ook wel Zelliges genoemd. Handgemaakt, uniek, karaktervol,… het zijn maar enkele eigenschappen van deze tegels.

Verklein je (eco-)voetafdruk! Een kwalitatieve mat die goed vocht en vuil opneemt, is onmisbaar in elke woning. Deze is bovendien gemaakt van gerecycleerde banden.

P, Sint-Pauwels

Voor deze klant mochten we de compleet woonkamer, keuken en praktijkruimte renoveren met een keramische tegel.

P, Sint-Pauwels tuin

De klant wou een nieuwe tuin met zwembad. De hele coördinatie van de tuinrenovatie viel onder ons beheer. Hij had een zwembad uitgekozen en wij mochten uitgraven en fundering leggen voor de poolhouse. Daarbij werd ook het terras aan de woning compleet vernieuwd.

In de poolhouse werd een bar voorzien, rustige zithoek en een toilet.
We voorzagen een regendouche in mat zwart op de buitenkant van de poolhouse.
Achter de poolhouse is er parking in grasdals voor een mobilhome.

Voor het terras werd gekozen voor een imitatie natuursteen. Met een discrete lijnafwatering wordt het regenwater afgevoerd.

P, Koewacht terras

Een prachtig tuintje midden in het centrum van Koewacht!
We legden samen het terras en wandelpad aan. Daarnaast bereidden we ook de tuinaanleg voor door het afgraven van het zand.
Getrommelde betonklinkers geven een nostalgische sfeer aan deze tuin. Met moderne tuinmeubelen is dit een plaatje geworden.

BV, Koewacht keuken

Bij deze klant mochten we, na een prachtige badkamerrenovatie nog een keertje langskomen voor de keuken.
Ook in hun keuken plaatsten we grootformaattegels, zowel op de wand als de vloer.

Vloertegels: Kerlite Plus Bluestone 100x300x0,35
Wandtegels: Kerlite 5 Plus Ultrawhite 100x300x0,50 Glossy
en Kerlite 5 Plus Ultrawhite 100x100x0,50 Glossy

VO, Stekene

In deze ruimte van 2 x 2,5m renoveerden we de badkamer van A tot Z. Door te werken met een doucheglas, spiegelkast én lichtgekleurde tegels oogt de ruimte groot. Mooi inbouwkraanwerk en een tegelbare goot maken het geheel af.

Ook het gastentoilet vernieuwden we in dezelfde tegels . We trokken deze tegel door naar de inkomhal, keuken en berging. Eenzelfde tegel zorgt voor eenvoud en rust

Wandtegels: Blustyle Atelier 30×60
Vloertegels: Blustyle Atelier 60×60

SDR, Stekene

We stripten de oude badkamer en creëerden een nieuwe luxueuze badkamer.
De douche werd in helling gechapet zodat de regendouche afwatert. De nis in de douche is praktisch, geen loshangende rekjes. In de kolomkast  bouwden we een linnenmand in. Zo staan er geen losse wasmanden. In de douche werken we met inbouwkraanwerk. We vervingen het plafond en schilderden dit strak af. Een dubbel meubel in een warme houtskleur met enkele wasbak maken de badkamer af.

Naast de badkamer renoveerden we ook het gastentoilet beneden, zelfde tegels als badkamer.

Tegels: CE Limestone Clay 60×60 en 60×120

PVH, Moerbeke-Waas

De combinatie van wit met deze mooie betonkleurige vloer in grootformaat maakt deze inkomhal ruim en licht. Ook de garage kreeg een update.

Wie wil z’n motor nu niet op zo’n mooie tegel zetten?

Vloertegel: Italgraniti Metal Iron 80×80
Voertegel garage: Marca Corona Stage Grey 60×60

DRW, Sint-Gillis-Waas

We stripten de bestaande badkamer. Samen met onze loodgieter vernieuwden we de sanitaire leidingen. Ook het plafond en de elektra werden vernieuwd. Daarna plaatsten we vakkundig het vloer- en tegelwerk. De dagkanten aan het raam, de nis aan het bad en de afwerking van het toilet werden in verstek gedaan, geen zichtbare profielen. Dit oogt strakker.

Ook in de inkomhal en het gastentoilet verzorgden we de vloer.
Ons vast schildersteam gaf het plafond en muren een likje verf.

Vloer: 75×75
Wand 75×150

VH, Stekene

Aanleg van terras naast de woning, doorlopend naar de voordeur.
Heerlijk vertoeven op een zonnige dag.

Tegels: CE Rockstone 60x60x2

DMVD, Stekene terras

We graafden de bestaande aanplanting en bestrating uit. Vervolgens plaatsten we gestabiliseerd zand en afvoergoten. We bekleden de trap richting voordeur uit met megategel-traptreden. Op de oprit en het terras ligt een getrommelde blauwsteen, formaat 20×20.

Deze klant geniet op mooie (en minder mooie) avonden van een prachtig terras.

B, Koewacht nieuwbouw

In deze nieuwbouwwoning vloerden en betegelden we de badkamer en bijkeuken.
De klant koos voor tijdloze tegels met warme uitstraling.

Vloertegel en wandtegel: Marca Corona Stage Grey 60×60

DKA, Sint-Niklaas

In deze renovatie werkten we met XXXL-tegels van 6mm dikte, formaat 160×320 en 120×240 van Casa Dolce. De klant was helemaal weg van deze mooie marmer-imitatie Callacata. De douche werd beetje naar voren uitgewerkt om het inbouwkraanwerk te kunnen voorzien en daarna afgewerkt met 1 tegel welke in verstek werd geplaatst. Ook het meubel en de zwevende schabben werden in verstekt uitgekleed met dezelfde tegels. Het meubel werd volledig op maat gemaakt door onze schrijnwerker. De vloer werd bekleed met formaat 80×80 om het ruimtelijk gevoel te behouden. Ook het vrijstaande bad draagt hieraan bij! De wanden werden door hun huisschilder in mortex gezet. Een radio met bluetoothmodule werd ingebouwd in het plafond zodat de klant optimaal kan genieten!

Wandtegel: Casa Dolce Casa Callacata Smooth 160×320 cm
Vloertegel: Casa Dolce Casa Callacata Smooth 120×240 cm

DBS, Lokeren

We stripten de oude badkamer en creëerden een nieuwe warme gezellig badkamer.
Een maatmeubel voldoet aan de eisen van deze bewoners. De spiegelkast tot het plafond vergroot de ruimte en de haakse zitbank biedt extra opbergruimte. De ruime inloopdouche met glazen wand en regendouche zorgt voor ultiem doucheplezier. Met een radiator van Vasco verwarmen deze badkamer. De bijhorende handdoekbeugels zorgen voor warme handdoeken na het douchen!

Wat een groot contrast in deze renovatie!

Tegel: Century Forest 60×60, 30×60 en accentstroken

DB, Moerbeke-Waas

We renoveerden de hele bovenverdieping. We braken de bestaande badkamer en kamers uit, veranderden de indeling en verstevigden de houten ondervloer. Daarna plaatsten we een speciale mat die krimpen en uitzetten opvangt. Ook de oude houten dakramen zijn vernieuwd naar polyurethaan ramen van Velux, wat onderhoudsarm is en een strakke uitzicht geeft.

Nieuwe wanden in gyproc werden vakkundig geplaatst. De volledige sanitaire en elektrische installatie werd vernieuwd. Een elektrische vloerverwarmingssysteem zorgt voor een aangename temperatuur, zowel in de badkamer als slaapkamer.

Een LEDstrip achter het bad zorgt voor gezellige verlichting ’s avonds. Aanpalend aan de badkamer werd een dressing gecreëerd. In deze ruimtes zijn geen deuren, hiervoor werd bewust gekozen om een openheid te behouden.

Vloertegel: parketimitatie Kronos Oak diverse maten
Wandtegel: betonlook Viva Cemento 60×120

BV, Koewacht

We stripten de oude badkamer. We vernieuwden alle elektrische en sanitaire leidingen. Hier kozen we voor een inloopdouche met vaste glaswand om de ruimte open te houden. Achter het toilet plaatsten we een maatkast met spiegels, extra opbergruimte. Verder gebruikten we mooie Kerlite tegels van 300×100, zo heeft de badkamer op de vloer slechts 1 voeg en op de muur 2.. Handig in onderhoud!

Wand en vloer: Kerlite Avant Garde Pietra Chiara 300×100

VHD, Moerbeke-waas

We leverden een ruime badkamer met een infraroodstraler in de douche af.

Van 2 ruimtes maakten we één nieuwe ruimte. Vervolgens werkten we een deuropening weg. Dan werkten we een deel van de houten balken in een gyproc plafond in. Vervolgens chapten en bezetten we de badkamer opnieuw. Zoals gebruikelijk vernieuwden we alle sanitaire en elektrische leidingen.

In de douche creëerden we een zitbank om voor de infraroodstraler te ontspannen. Het doucheglas is op maat gemaakt rondom het bankje. De douchekop vormt een krachtige regenstraal, een brede watervalstraal en een monostraal. Een ware belevenis!

Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. U doucht en “sunshowert” tegelijkertijd. Het maatmeubel met spiegelkast tot aan het plafond bergt makkelijk alle spullen op en vergroot de ruimte. De ruimte tussen de wastafel en onderbouwkast wordt gebruikt om handdoeken netjes uit te stallen. De badkamer wordt afgesloten met een schuifdeursysteem dat ook door ons werd geplaatst.

Wandtegel: Keope Back Grey 30×60
Vloertegel:
Keope Back Grey 60×60

V, Kemzeke

Ouder worden we allemaal. Dan kan het renoveren van je woning een uitkomst bieden om langer thuis te blijven. Neem nu de badkamer. Een ligbad is heerlijk maar de badrand is vaak een obstakel. Vervang daarom het bad met een inloopdouche. Om veilig te kunnen genieten van de douche, kunt u een douchezitje plaatsen zoals we hier deden. Een opklapbaar zitje werd aan de wand bevestigd. Zo kan de man des huizes zittend douchen en de andere bewoners staand. Zo hoeven ze niet onnodig te sleuren met een stoel. Verder hebben we deze kleine ruimte volledig getransformeerd tot een praktische badkamer met ruim badkamermeubel.

Tegels: Blustyle Atelier 60×60 en 30×60

VMW, Sint-Niklaas

Deze klant had een bestaande wasbak en wou deze graag recupereren in z’n nieuwe badkamer. Met een meubel compleet op maat gingen we aan de slag. Zoals steeds werd alles vernieuwd, sanitaire en elektrische leidingen. Omdat het geen erg grote ruimte is, hebben we een douchescherm met beweegbaar deel geplaatst.

Tegels: Century Syncro white nat 30×60 en 60×60

DDVR, Sint-Gillis-W

Het hele huis werd grondig gerenoveerd. Wij mochten de vloer- en tegelwerken verzorgen. Op de bovenverdieping ligt een parket imitatie, moeilijk te onderscheiden van het echte maar zoveel makkelijker in onderhoud.
In de badkamer werd het tegelwerk door ons voorzien, alsook het doucheglas.

Wandtegel badkamer: Polis Ark dusk 30×60 cm
Vloertegel badkamer: Polis Ark Steel 60×60 cm
Parketimitatie: Wood timer 15×90 cm
Vloertegel woning: Blustyle factory 60×60 cm

BV, Zelzate

Zoals in elke badkamerrenovatie werd alles uitgebroken en vervangen. We vernieuwden hier de sanitaire leidingen, velux en elektra. Natuurlijk pakten we het tegelwerk ook aan. We creëerden een bankje in de douche dat doorloopt buiten de douche. Deze werd gemaakt uit Kerlite, platen van 1m x 3m om zo weinig mogelijk voegen of naden te hebben. Daarin verwerkten we eveneens een nis om de douchespullen te bewaren. Deze wordt belicht met LED. In de douche koos de eigenaar voor inbouwkranen en regendouche. Hier werd gebruikt gemaakt van een douchetub in plaats van een getegelde vloer. Naast de spots in het plafond werd ook een LED-strip geplaatst onder de spiegelkast. Sfeer gegarandeerd! Door de schuine kanten werd het douchescherm op maat gemaakt. Het sluit naadloos aan op het tegelwerk.

Wandtegel: Kerlite Plus loft 50 x 100 x 0,35 cm
Bank en nis: Kerlite Road 300 x 100 x 0,35
Vloertegel: Kerlite Over Road nat 60 x 60 cm

DM, Moerbeke-Waas

De eigenaars van deze woning wouden graag de badkamer grondig renoveren. We opteerden om met Kerlite te werken voor minimaal hoogteverlies én de fijne afwerkingsgraad. Huis was opgebouwd uit houtskelet, we verstevigden de ondervloer en plaatsten een speciale ontkoppelingsmat om scheuren en loskomen van tegels te vermijden. De wanden werden volledig opnieuw gezet in gyproc, extra verstevigd met OSB. We vernieuwden de volledige sanitaire en elektrische installatie.

Een inloopdouche zorgt voor comfort bij het douchen. Het makkelijke onderhoud neemt de klant er graag bij (geen opstaande randjes) Een schuine kant in het dak hoeft geen hindernis te zijn. Tegels worden netjes uitgewerkt aan het raam, volgend op het bestaande lijnenspel. Een douchescherm op maat maakt het geheel af. Op vraag van de klant werd de radiator ingewerkt in een nis om plaats te besparen. Net als het maatmeubel, waarvoor we ook een uitsparing maakten. In de nis achter het toilet en in de douche werd een ledstrip geplaatst.

Vloertegel: Buxy Cendre 60×60
Wandtegel: Kerlite Perle 40x100x0,3
Accentstroken: Kerlite Buxy Cendre 4,9x100x0,3

HVDH, Koewacht

Gastentoilet gevloerd en sanbloc uitgeplaat en getegeld.
Ruime badkamer in warme tinten, inloopdouche met nis voor shampoo.

Vloertegel badkamer: Lea soft sand 50×50 cm
Wandtegel badkamer: Lea Soft sand 50×100 cm / Provenza Grigio timbro 45×90 cm
Vloertegel toilet: Marca Corona 75×75 cm

DB, woning Stekene

We pakten het gelijkvloers volledig aan. We stripten de badkamer, keuken, living en berging. Enkel de vaste wanden bleven overeind. Zo plaatsten we nieuwe plafonds en zorgden voor warme voetjes d.m.v. vloerverwarming. Ook vernieuwden we de sanitaire en elektrische installaties.

In de beperkte badkamerruimte dachten we ook aan alles. Een smal meubel met twee greeploze lades en spiegelkast zorgen ervoor dat alles binnen handbereik is. In de inloopdouche werd geopteerd voor een schap om de douchespullen te bewaren.

De tegels zijn een parketimitatie die doorheen de hele woning doorloopt om rust en eenvoud te creëren. In combinatie met vloerverwarming heb je op deze manier de warme uitstraling van parket maar alle praktische voordelen van een keramische tegel.

Vloertegel: Epoca Artic White 15×90
Wandtegels: wit mat 30×90

 

C, Sint-Gillis-W

Renovatie van een kleine badkamer van 1m80 op 2m
Geplaatst met de renovatie-tegel bij uitstek, Kerlite. De ruimte werd opnieuw gechaped en bezet door ons. We hebben het hangend toilet uitgeplaat zodat dit mooi betegeld kon worden. We plaatsten eveneens een nieuw plafond waar we de uitsparingen voor de nieuwe verlichting hebben voorzien. Dit werd schilderklaar afgeleverd. De badkamer werd getegeld met stroken van 4,9×100, dit zowel onderaan als halfweg. In deze badkamer werd een speciaal douchescherm geplaatst, bestaande uit een vast gedeelte en een draaibaar gedeelte. Dit kan je gebruiken om de douche af te sluiten of als spatwand.

Wandtegel: Kerlite Via Condotti 40 x 100 x 0,3 cm
Stroken: Kerlite Via Tournabuoni 4,9 x 100 x 0,3 cm
Vloertegel: Kerlite Via Tournabuoni 50 x 50 x 0,35 cm

DMVD, Stekene

Renovatie van badkamer met inloopdouche (met douchebak)
Achter de douchekraan plaatsen we een contrasterend strook om het wit te breken en de ruimte wat speelser te maken.

Op de keukenvloer ligt een imitatie blauwe steen. Voordeel van een keramische tegel – makkelijk in onderhoud, vlekt en krast niet – maar het mooie uitzicht van een natuursteen!

Wandtegel badkamer: 30×60 cm
Vloertegel badkamer: 45×45 cm
Vloertegel keuken: 15x15cm

VC, Temse gastentoilet

Renovatie van een gastentoilet. Betegeld met Kerlite van slechts 3 mm dik.
Voordelen: zeer kleine voegen, strakke afwerking

Wandtegel: Kerlite Plus Over Office 50×100 cm
Accentstrook: Kerlite Plus Pietra chiara 4,9 x 100 cm
Vloertegel: Kerlite Plus Pietra chiara 50×50 cm

LVL, Stekene Benedenverdieping

In deze woning renoveerden we de vloeren in keuken, gang en living compleet.
Leuke uitdaging was de ronde wand in deze ruimte.

Vloertegel: 60×60

VERG, Stekene

Vloertegel: Kerlite Cendre 60×60 cm
Wandtegel: Kerlite Cendre 40×100 cm / 5×100 cm als accent

DBA, Koewacht living

Plaatsen van nieuwe vloer over vloerverwarming.
In deze bestaande woning was na jaren de vloer omhoog gekomen op de vloerverwarming. Vroeger stond de technologie nog niet zover. Daardoor werd nu de living en keukenvloer uitgebroken en opnieuw gevloerd volgens de huidige normen om over vloerverwarming te kunnen vloeren.

Vloertegel: Chic Silice Nat. 60×60 cm

VA, Terneuzen

Badkamer met inloopdouche gescheiden dmv wand en glas
Uitvoeren van het vloer- en tegelwerk
(tegels aangeleverd door klant)

 

KC, Koewacht

Vloer- en tegelwerk in een compleet gerenoveerde woning in Koewacht.

Badkamer muurtegels: 30×60 cm
Badkamer vloertegels: 60×60 cm
Gastentoilet vloertegels: 60×60 cm

KC, Koewacht keuken

We hielpen deze woning in Koewacht met een totaalrenovatie. Het vloer- en tegelwerk namen we voor onze rekening. Hierbij enkele foto’s uit de leefkeuken.

Vloertegel living en keuken: 75×75 cm
Wandtegel badkamer: 30×60 cm
Vloertegel badkamer: 60×60 cm
Vloertegel gastentoilet: 60×60 cm

DL, Hulst

Moderne badkamer in zwart-wit tinten. De douche en nis achter het toilet hebben we geaccentueerd door gebruik te maken van mosaic. Deze mosaic zijn blinkend, met rvs,.. heel speels!

Vloertegel: 60×60 cm
Wandtegel: 30×60 cm

Feestzaal Straffe Kost, Stekene

Spijshuis Straffe Kost in Stekene, U kunt hier niet alleen heerlijk eten of feesten, u kunt er ook genieten van mijn werk! Ophogen van het gedeelte achter de bar, inclusief vloerwerk. Plaatsen van strips achter de bar en het receptieblok