BV, Koewacht

We stripten de oude badkamer. We vernieuwden alle elektrische en sanitaire leidingen. Hier kozen we voor een inloopdouche met vaste glaswand om de ruimte open te houden. Achter het toilet plaatsten we een maatkast met spiegels, extra opbergruimte. Verder gebruikten we mooie Kerlite tegels van 300×100, zo heeft de badkamer op de vloer slechts 1 voeg en op de muur 2.. Handig in onderhoud!

Wand en vloer: Kerlite Avant Garde Pietra Chiara 300×100

Ervaring van de klant

Wij hebben Pieter leren kennen tijdens zijn 1e klus bij ons, de badkamer, helemaal gestript en vernieuwd. We waren onder de indruk van zijn vakdeskundigheid maar vooral ook van zijn betrokkenheid bij zijn klanten. Het proces voor de start pakt hij zorgvuldig aan. Gaat met zijn klant mee tijdens het uitzoeken van tegels, geen uurtje is hem teveel. Hij gaat echt voor het resultaat en luistert naar wensen en smaken en denkt vooral goed mee. Hij komt met goede werkbare adviezen. Het resultaat mocht er dan ook zijn, rondom prachtig!!! Grote dunne tegels, weinig naden. En de afwerking was ronduit TOP !!! We moesten daarna niet lang nadenken wie het tegelwerk mocht komen doen tijdens onze keukenvernieuwing, Pieter uiteraard. De vloertegels en van dezelfde soort (merk) glanzende grote wandtegels waardoor een mooie, strakke en moderne look is ontstaan. Is de klus geklaard dan kan nog steeds een beroep op Pieter worden gedaan, ook nazorg heeft hij hoog in het vaandel staan.

Kortom, wij raden eenieder Pieter aan voor al vloer- en tegelwerkzaamheden wanneer goed resultaat voorop dient te staan.

Familie Bobelyn
Koewacht