Over ons

Hollaert is gespecialiseerd in het plaatsen van vloer- en wandtegels.

Zowel Belgische als Nederlandse klanten kunnen bij ons terecht.
Gelegen net over de Belgische grens, is Nederlands Koewacht de perfecte uitvalbasis. Zowel klanten uit het Waasland als Zeeland kunnen bij ons terecht. Maar ook ver daarbuiten komt u ons tegen! Zowel particulieren als professionals zijn welkom, voor kleine en grote projecten, nieuwbouw en renovaties.

Badkamerrenovaties zijn onze specialiteit maar ook voor andere vloer- en tegelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk maar aan de renovatie van uw toilet, woonkamer,…

Een mooie strakke afwerking en klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten én de nodige vakkennis dragen hiertoe bij!

Doordat Pieter alleen werkt, is hij steeds uw aanspreekpunt. Van opmeting over uitvoering tot eindresultaat… Zo staat hij garant voor kwaliteit. Eén ding ziet u steeds terugkomen in z’n werk: een volledig afgewerkt project waarvan u als klant jaren plezier heeft.  En laat dat nu net het meeste voldoening schenken.

Bent u op zoek naar onderhoudsproducten voor uw tegels?
Ook dan kunnen wij u bijstaan, wij verdelen het gamma van Berdy.
U kan online bestellen via deze link of stuur ons een bericht via de contactpagina.

Daarnaast verdelen wij ook spa’s of beter gekend als jacuzzi. Hiervoor verwijzen we je door onze pagina Hollaert Spassion