DB, Moerbeke-Waas

We renoveerden de hele bovenverdieping. We braken de bestaande badkamer en kamers uit, veranderden de indeling en verstevigden de houten ondervloer. Daarna plaatsten we een speciale mat die krimpen en uitzetten opvangt. Ook de oude houten dakramen zijn vernieuwd naar polyurethaan ramen van Velux, wat onderhoudsarm is en een strakke uitzicht geeft.

Nieuwe wanden in gyproc werden vakkundig geplaatst. De volledige sanitaire en elektrische installatie werd vernieuwd. Een elektrische vloerverwarmingssysteem zorgt voor een aangename temperatuur, zowel in de badkamer als slaapkamer.

Een LEDstrip achter het bad zorgt voor gezellige verlichting ’s avonds. Aanpalend aan de badkamer werd een dressing gecreëerd. In deze ruimtes zijn geen deuren, hiervoor werd bewust gekozen om een openheid te behouden.

Vloertegel: parketimitatie Kronos Oak diverse maten
Wandtegel: betonlook Viva Cemento 60×120

Ervaring van de klant

Pieter heeft bij ons een complete renovatie van badkamer, slaapkamer en dressing gedaan. Onze plannen werden correct uitgewerkt en we kregen een zeer gedetailleerde prijsofferte. De werken werden stipt volgens afspraak uitgevoerd en over het resultaat zijn we zéér tevreden. Bedankt Pieter en zijn team voor de fijne samenwerking!!!

Familie Daelman – Bostyn
Moerbeke-Waas