VMDS, Stekene keuken

Parket heeft een warme uitstraling. Echter is dat niet zo onderhoudsvriendelijk, zeker niet in de keuken. Kies daarom voor een keramische parkettegels. Deze is nauwelijks van het echte te onderscheiden.

Als spantwand koos de klant voor Marokkaanse tegels, ook wel Zelliges genoemd. Handgemaakt, uniek, karaktervol,… het zijn maar enkele eigenschappen van deze tegels.

Verklein je (eco-)voetafdruk! Een kwalitatieve mat die goed vocht en vuil opneemt, is onmisbaar in elke woning. Deze is bovendien gemaakt van gerecycleerde banden.

Ervaring van de klant

Via de aannemer kwamen wij voor de vloer- en tegelwerken terecht bij Pieter Hollaert.

Reeds bij het verkennende gesprek met de aannemer was Pieter aanwezig. Wij voelden onmiddellijk een klik. Pieter dacht mee na over de mogelijkheden voor onze woning en gaf tips: zo konden wij het uitbreken van de vloer vermijden (stof!) en kiezen voor het plaatsen van een ultradunne parkettegel op de bestaande vloer.  Aan de deuren werd gekozen voor matten, verzonken in de vloer.

Kort na het gesprek ontvingen wij een gedetailleerde offerte met een uitsplitsing per taak met telkens de prijs erbij. Dit gaf een mooi beeld van de inhoud van de werken en ook de prijs per onderdeel.

Over het uitvoeren van de werken kunnen wij enkel tevreden zijn: op het afgesproken moment werden de werken aangevat en uiterst nauwkeurig uitgevoerd en opgevolgd door Pieter zelf. Persoonlijk vinden wij dit een enorme meerwaarde: de patron is altijd op de werf aanwezig;) Pieter werkt zeer precies… de afwerking is feilloos. Zo ook voor het plaatsen van de spatwand in Zelliges-tegels.

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken! Pieter werkt zeer mooi af, doet wat hij belooft. Omdat wij tijdens de werken ook in onze woning bleven wonen vind ik het ook niet onbelangrijk te melden dat Pieter elke avond netjes opruimt en alles proper achterlaat…in onze situatie niet onbelangrijk.

Kortom zeer zeer tevreden over het resultaat en de prijs voldeed volledig aan de verwachtingen!