Werkwijze

Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie of het vloeren van uw woonkamer of living, wij benaderen dit steeds persoonlijk.

Allereerst mag u van ons een plaatsbezoek verwacht. Wij meten de ruimte op en laten u foto’s van gerealiseerde projecten zien. Op deze manier kunnen we dieper ingaan op uw wensen, noden en behoeften.

U wordt vervolgens uitgenodigd de ruime toonzaal van sanitair en tegels te bezoeken.

Hier krijgt u de nodige ondersteuning qua kleurkeuze, onderhoud,… De speciaalzaak stuurt op haar beurt alle technische info door naar ons zodat wij aan de slag kunnen om u een totaalofferte te presenteren. U hoeft uw keuzes dus niet te noteren, zij doen al het nodige voor u.

Wij werken hiervoor met vaste betrouwbare partners waarmee we reeds een lange samenwerking hebben. Alleen zo kunnen we een goede (na-) service garanderen.

Zodra wij over alle informatie beschikken, bezorgen wij u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Dit zal steeds voor een compleet afgewerkt project zijn, alles inclusief, zoals besproken werd tijdens het bezoek. Zo staat u op het einde niet voor verrassingen!

We spreken de offerte samen door en zetten zo verder de puntjes op de i. Na uw goedkeuring plannen we samen de werkzaamheden in. Wij bestellen alle benodigde materialen zodat de werken op tijd kunnen starten. U hoeft zich dus niet aan te trekken van deze rompslomp.

Tijdens de werken wordt het vloer- en tegelwerk uitsluitend door ons uitgevoerd. Pieter zal steeds aanwezig zijn en blijft uw aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we de werken kort opvolgen. Onze onderaannemers in elektra en sanitair zijn één voor één vakmensen.

Ook u bent steeds betrokken bij het project, van begin tot einde. Tot slot moet het project aan uw verwachtingen voldoen.

Onder impressie vindt u vele voorbeelden van badkamerrealisaties of andere vloer- en tegelwerken die als inspiratie kunnen dienen.